Служба Спасения Студентов

Диссертации, дипломные, курсовые на заказ

  • +38 (063) 626-30-90
  • (Telegram, Viber)
  • kursach.ck.ua@gmail.com
Главная » Все работы » Другое

Аналіз впливу технологічних факторів на формування показників якості морозива

Вид работы: курсовая
Объем:
46 стр. (А4, Times New Roman, 14, 1,5 инт.)
Список литературы:21 источника
Язык: украинский
Таблицы, графики: есть
Год защиты:   2016
Стоимость работы: 1
00 грн.

Уникальность работы 57 % antiplagiat.ru

                                                        ЗМІСТ

 

ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ

3

ВСТУП

4

РОЗДІЛ I АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ

6

1.1. Харчова та біологічна цінність морозива

6

1.2. Технологічні вимоги до сировини, що застосовується у виробництві морозива

8

1.3. Огляд існуючих технологічних схем виробництва морозива

16

1.4. Вимоги до якості морозива згідно чинної нормативної документації

25

Висновки з огляду літератури

29

РОЗДІЛ II ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА

30

2.1. Мета та задачі дослідження

30

2.2. Обєкти та методи дослідження

31

2.3. Аналіз впливу технологічних факторів на формування органолептичних показників якості морозива

32

2.3.1. Дослідження впливу температури нагрівання на органолептичні показники якості морозива

37

2.4. Аналіз впливу технологічних факторів на формування фізико-хімічних показників якості морозива

38

2.4.1. Дослідження впливу температури нагрівання на фізико-хімічні показники якості морозива.

40

Висновки з експериментальної частини

41

ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ

43

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ

45

 Назад в Магазин>
Назад к выбору темы>
К заказу работы>

Категория: Другое | Добавил: Администрация (16.08.2019)
Просмотров: 164 | Рейтинг: 0.0/0