Служба Спасения Студентов

Диссертации, дипломные, курсовые на заказ

  • +38 (063) 626-30-90
  • (Telegram, Viber)
  • kursach.ck.ua@gmail.com
Главная » Все работы » Менеджмент

Обґрунтування заходів щодо підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства

Вид работы: курсовая
Объем:
53 стр. (А4, Times New Roman, 14, 1,5 инт.)
Список литературы:16 источника
Язык: украинский
Таблицы, графики: есть
Год защиты: Харьков - 2017
Стоимость работы: 1
00 грн.

Уникальность работы 51 % antiplagiat.ru

                                                             ЗМІСТ

Вступ

РОЗДІЛ 1. ОБГРУНТУВАННЯ ЗАХОДІВ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ КОНУРЕНТНОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА

    1. Сутність поняття конкурентоспроможність продукції
    2. Методи оцінки конкурентоспроможності

РОЗДІЛ 2. ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ РЕСУРСІВ ПІДПРИЄМСТВА

2.1 Загальна характеристика підприємства

2.2 Оцінка конкурентної позиції підприємства та оцінка ефективності використання ресурсів підприємством

Висновки до розділу 2.

РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ

3.1 Розробка дерева цілей для підприємства ПрАТ "Хладопром"

3.2 Оцінка запропонованих заходів

3.3 Побудова матриці БКГ на плановий період

3.4 Визначення стратегії підприємства

Висновки до розділу 3.

ВИСНОВКИ

ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

ДОДАТКИ 

 

 

Назад в Магазин>
Назад к выбору темы>
К заказу работы>

Категория: Менеджмент | Добавил: Администрация (16.08.2019)
Просмотров: 54 | Рейтинг: 0.0/0